flere informationer via Gate of Charity på www.jens.my-ntc.com
VitaMeal

- ikke blot brødføder, men ernærer verdens børn

VitaMeal har et afbalanceret indhold af kulhydrater, protein, fedt og fibre.

VitaMeal indeholder de livsvigtige fedtsyrer, som kroppen behøver til opretholdelse af normal hjerneudvikling, sund hud og immunforsvar.

VitaMeal tilfører kroppen elektrolytter, især kalium, som er nødvendigt for at opretholde en normal væskebalance og muskelfunktion, især hos fejlernærede børn.

VitaMeal indeholder 25 livsvigtige vitaminer og mineraler.

VitaMeal tilfører kroppen A-vitamin, som er nødvendigt for at opretholde normalt syn og immunfunktioner.

VitaMeal tilfører knoglerne næringsstoffer til normal vækst og skeletudvikling. VitaMeal tilfører rigelige mængder knoglenæringsstoffer (Ca, Mg, P, D- og K-vitamin) for normal vækst og skeletudvikling.

VitaMeal overholder kosher- og halal-bestemmelserne.

Næringsstofferne i VitaMeals er mikro-indkapslede for at optimere effekten (nedbrydes ikke ved kogning).

VitaMeal kan let tilsættes andre ingredienser for at tilpasses en bestemt smag eller madkultur (f.eks. vegetarisk kost eller kost uden mejeriprodukter).

Den fremragende indpakning sikrer enkel transport og bidrager til en længere holdbarhed.

VitaMeal er enestående, fordi det er med til at bryde fejlernæringens onde cirkel: Fejlernæring > underskud af vitaminer og mineraler > infektioner og diarré > fejlernæring > og så videre.

Hver pose VitaMeal (ca. 2350 gram netto) indeholder 30 børnemåltider af næringsrig mad, hvilket er nok til at forsyne ét barn med et varmt, næringsrigt måltid om dagen i en måned. Hvert børnemåltid indeholder 290 kalorier, 11 gram protein, 4,5 gram fedt og 25 vitaminer og mineraler for kun 29,95 $ pr. pose med 30 børnemåltider.